Duettegardiner med vit kulkedja – räkna ut pris

Vissa kallar den för plisségardinens syskon – med duettegardinen får du allt i ett till ett bra pris. Det vill säga sol- och insynsskydd, effektiv mörkläggning och attraktiv design. Duettegardiner och vackra fönster går hand i hand.

Välja nedan vilken väv, reglage och mått du föredrar och se därefter priset för dina duettegardiner från My Window. Alla mått som redovisas är tillverkningsmått, vi kommer ej göra några avdrag. Ibland monteras duettegardiner i nisch, då rekommenderar vi det görs ett avdrag på ca 10 mm på totala bredden. Alla My Windows duettegardiner kommer med en vit kulkedja i plast och vita lister.

Vi nämnde att duettegardiner är ett prisvärt alternativ för den som vill mörklägga ett rum. Samtidigt är produkten inte alltid fri från eventuella ljusglipor på grund av exempelvis var fönsterhandtagen sitter, väven eller tygets avstånd till fönstret samt montageförutsättningarna. My Window garanterar inte att duettegardinerna med mörkläggande väv eller tyg är 100% mörkläggande.

Beräkna pris för dina nya duettegardiner i webshopen!

Väv

Palma

Palma Blackout

Reglagesida

Höger

Vänster

Mått och antal

Kompletera alla parametrar.

0