Skip to main content

Markiser för alla hem

När inredningen är utsikten

Altan eller balkong, terrass eller veranda. Oavsett hur din uteplats ser ut har vi på My Window en smakfull lösning för den med vårt breda sortiment av markiser för din utomhusmiljö. Välkommen att utforska vårt utbud av solskydd och markiser.

Markiser

Markiser och solskydd för ett stilfullt och behagligt uterum

Vi på My Window är din pålitliga partner för markiser av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på att erbjuda ett brett utbud av markiser som kombinerar stil, funktionalitet och solskydd. Våra måttbeställda markiser förbättrar din utomhusmiljö och skapar en bekväm och skyddad plats från både sol eller regn och rusk.

När det kommer till markiser är vi lite extra stolta över att erbjuda en bred samling av produkter som passar alla behov och preferenser. Vi vill alltid kunna erbjuda något för alla, vilket innefattar ett brett sortiment av markiser och solskydd som passar oavsett stil eller smak, för hus och hem. Vårt sortiment inkluderar bland annat terrassmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser, uterum, pergolas och övriga skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.

Markiser för alla väder

Våra populära markisprodukter

Att våra mest populära utomhusprodukter är våra markiser är främst av den anledningen att vi kan anpassa markiserna efter hur du vill ha det och hur du bor. De är speciellt designade för att omvandla din uteplats till en trevlig och skuggig oas där du kan njuta av soliga dagar utan att utsättas för skadliga UV-strålar och skyddas från andra väderslag. Alla våra markiser är tillverkade av högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot alla väderförhållanden, vilket gör dem hållbara och pålitliga. Med olika färger och mönster kan du välja en markis som passar din personliga stil och samtidigt kompletterar din utomhusmiljö på bästa möjliga sätt.

Med våra fönstermarkiser kan vi erbjuda dig ett behagligare inomhus- och utomhusklimat. De är både perfekta för att reglera ljusinsläppet och temperaturen i ditt hem, samtidigt som de ger integritet och minskar bländningen. Våra fönstermarkiser är tillverkade av hållbart material och erbjuder en stabil motståndskraft mot både sol, vind och regn. Med den justerbara funktionen kan du enkelt anpassa markiserna efter dina önskemål och skapa den perfekta atmosfären för ditt hem.

Markiser till din utomhusmiljö

Varför ska du välja My Window som markisleverantör?

Vi är nöjda – när du är nöjd. Därmed strävar vi alltid efter att erbjuda markiser av högsta kvalitet som överträffar dina förväntningar. Vårt team består av erfarna experter som alltid är tillgängliga för att ge professionell rådgivning. De hjälper dig att välja den bästa markisen för ditt specifika behov och är med hela vägen från första kontakt till installation och färdigt resultat.

För att leverera bästa möjliga service strävar vi alltid efter att erbjuda en smidig och enkel köpupplevelse för våra kunder. Det gör vi genom vår användarvänliga webbplats där du enkelt kan bläddra igenom vårt sortiment och läsa mer om våra produkter.

  • Brett sortiment - av både inomhus-och utomhusprodukter.
  • Se alla våra markisprodukter online - både till ditt hem och företag.
  • Vi levererar över hela Sverige - vi levererar och installerar alla våra produkter där du är.
  • Vi hjälper till med montering och installation - förutom att vi erbjuder markisprodukter kan vi också erbjuda montering och installation av markiser.
  • Kundsupport och rådgivning - Vi erbjuder alltid kundsupport och rådgivningstjänster vid frågor som kan uppstå.

Vanliga frågor och svar om markiser

Vad är en markis?

En markis är en produkt som är väldigt effektiv när du vill skydda dig från solens starka strålar och på ett snyggt och på ett behagligt sätt skapar skugga till din uteplats eller hem. Produkten består av ett kvalitativt tyg och ett material som klarar av alla olika sorters väderförhållanden och går att veva ut och in. Vi har även motoriserade markiser som kan rullas in automatiskt vid behov.

Vad kostar markiser?

Kontakta gärna oss med information om önskad storlek, tyg och behov så kan vi boka in en konsultation eller hembesök och hjälpa dig vidare.

Hur rengör man markiser?

  1. Börja med att borsta rent markisen:Använd gärna en mjuk borste för att försiktigt borsta eller dammsuga bort smuts och skräp från markisens yta.
  2. Använd skonsam rengöringsmedel: Blanda en mild rengöringslösning med varmt vatten. Undvik användning av starka kemikalier eller blekmedel, eftersom dessa kan skada markisens material. Ta sedan en mjuk borste eller trasa och skrubba försiktigt in medlet med små sektioner i taget.
  3. Skölj av noga och låt torka: Använd helst en trasa med vatten eller sprayflaska och ta bort all rengöring. Låt sedan lufttorka för bästa resultat. Låt markisen torka innan du vevar in den för att undvika mögel.

Erbjuder ni garanti på era markisprodukter?

Ja, vi erbjuder alltid 3 års garanti på våra produkter.

Vilka tyger och material erbjuder ni?

Vävarna går att få i Screen eller Akryl.

På vilka fasader går det att montera samtliga markiser?

Markiser går att montera på alla möjliga fasader, vanligaste fasaderna är betongfasader, tegelfasader, träfasader, aluminiumfasader och glasfasader. Vårt team är experter på montering och installation och kan hjälpa till vilken fasad du än har.

Professionella råd om markiser online

Är de goda utsikterna för många?

My Window hjälper dig välja bland favoriterna – vare sig valet står mellan markiser och uterum eller persienner och måttbeställda gardiner online.

0