Skip to main content

Persienngruppen som blev fönsterinredare

Om My Window

”Vi drivs av att skapa snygg design och tillsammans med vår erfarenhet, förverkligar vi dina visioner. Vi vill vara det trygga och medvetna alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem och miljöer.”

Så började det

På en Miss World-tävling i USA under 80-talet hade de i bakgrunden ett par fantastiskt snygga och breda träpersienner. Där och då startade Mats Arkrot vår dröm och tillika historia som då gick under namnet Persienngruppen. I dag är vi inte längre ett träpersiennföretag utan vi har breddat vårt koncept till att omfatta all inredning för fönster – och mer därtill.

My Window har utvecklats till att bli en ledande svensk detaljhandelskedja för fönsterinredning som i över 40 år har levererat inredningslösningar för hem och företag. Idag finns vi med fyra Showroom i Stockholm City, Danderyd, Jönköping & Göteborg samt webben med näthandel. Vi ingår i ett internationellt nätverk som finns representerat i ett tiotal länder. Vår ledning driver företaget utifrån My Windows koncept, att skapa snygg design tillsammans med lång erfarenhet, och den lokala marknadens behov. Grunden för My Window är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mats Arkrot grundade My Window 1984, då under namnet Persienngruppen.

”My Window ska vara det självklara valet när det gäller fönsterinredning för den stil- och kvalitetsmedvetna kunden och ska alltid arbeta med sin erfarenhet och professionalism som sitt främsta verktyg.”

Om My Window

My Window är en svensk detaljhandelskedja för fönsterinredning som i över 30 år har levererat inredningslösningar för hem och företag. Idag finns vi med tre Showroom i Stockholm City, Danderyd & Göteborg, på webben med näthandel samt ingår i ett internationellt nätverk som finns representerat i ett tiotal länder. My Windows ledning driver företaget utifrån My Windows koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

 • Affärsidé

 • My Window ska vara det självklara valet när det gäller fönsterinredning för den stil- och kvalitetsmedvetna kunden och alltid arbeta med sin erfarenhet och professionalism som sitt främsta verktyg.

 
 • Vision

 • My Window ska inspirera kunderna att förnya sina hem och miljöer. My Window tar reda på vad kunderna vill ha och tillgodoser deras behov med personliga, stilsäkra och kvalitativa inredningslösningar. My Window ska erbjuda den bästa totalupplevelsen i fönsterinredningsbranschen – från kundens första kontakt till dess att produkterna levererats och installerats. Våra kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna. My Window är det trygga, stilmedvetna och trendsäkra alternativet som kunderna vill komma tillbaka till.

 
 • Ledning

 • Helene Sandebring, CEO
  Mats Arkrot, Senior Project Manager / Team Leader Danderyd
  Ida Bruzelius, Bussiness Coordinator
  Camilla Barding, CFO
  Vendela Arkrot, Project Manager / Team Leader Karlavägen Showroom

 

Företagsinformation

My Window AB
Org. Nr: 556535-5020

Leverans-/besöksadress
Enebybergsvägen 16
182 36 Danderyd

0