Skip to main content

Uterum & Pergolas

Skapa ditt drömuterum med stil

Uterum ger dig möjligheten att utnyttja naturen till fullo och uppnå ett fullständigt skydd. Förläng säsongerna med dessa öppna utrymmen i både diskreta och häpnadsväckande lösningar.

Pergola

Exklusiv design och avancerad teknik är ledorden för våra måttbeställda pergolas. Våra pergolas är utformade för att ni ska kunna nyttja er utomhusmiljö hela året runt.

Elegant och exklusiv, pergola från My Window är en blandning av stil, kvalité och innovation. Med tillval så som automatiserade rörelse, LED-belysning och extra funktioner, kan ni skräddarsy er pergola för att passa just ert hem eller företag. Vi erbjuder pergolas med öppningsbara tak, vinklade taklameller, glastak och även tak av screenväv, allt för att vi ska kunna skapa rätt produkt för just er.

Använd din uteplats året runt

Vem drömmer inte om att ett extra rum? Ett rum där ni kan skapa er egna oas oavsett väder. Sudda ut linjen mellan inomhus och utomhus och förläng säsongen med en pergola från My Window.

  • Måttanpassade - pergolas efter era förutsättningar och behov.
  • Stort sortiment - av material och färger.
  • Stöttning- från måttagning till installation- vi hjälper er med hela processen.
  • 3 års garanti på alla produkter.

Inspiration

Att köpa en pergola är en stor investering och inför köpet kan det vara bra att veta vad man är ute efter. Vi har samlat information i olika artiklar för att besvara de vanligaste frågorna och hjälpa till att förbereda dig inför ditt inköp av Pergola från oss på My Window.

Olika sorters pergola

Pergolor är mångsidiga och eleganta strukturer som erbjuder både skönhet och funktionalitet till utomhusmiljöer. Vi hjälper er att utforska olika stilar, materialval och användningsområden för pergolor, samt ge dig inspiration och tips för att välja den perfekta pergolan för ditt utomhusutrymme. Ta dig en titt och låt dig inspireras av de olika möjligheterna med pergolor!

Våra uterum och pergolas är måttanpassade efter dina förutsättningar och kräver planering för att skapa det perfekta resultatet. Vi kommer gärna till er för konsultation och ge förslag. Ring oss på 08 5800 1860 eller besök ett av våra showrooms för att boka ett hembesök.

Vanliga frågor och svar om pergola

Hittar du inte svar på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Hur lång är leveranstiden?

Eftersom alla våra produkter special beställs efter dina förutsättningar är våra leveranstider ca 5–6 veckor.

Kan jag välja storlek på min pergola?

Ja alla våra pergolas är måttbeställda och anpassas efter just ditt hem eller företag.

Kan pergolan placeras var som helst?

Vi rekommenderar att det finns en fast yta att fästa pergolan på, tex en terrass eller betong. Om ni önskar att ha den fristående, på till exempel en gräsmatta, rekommenderar vi att ni gjuter några fundament som ni kan fästa pergolan i.

Kräver pergolan något underhåll?

Vi rekommenderar att du smörjer pergolans rörliga delar, två gånger om året, förslagsvis vår och höst.

My Window hjälper dig välja bland favoriterna

Är de goda utsikterna för många?

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar för dina fönster, oavsett om det handlar om markiser eller måttbeställda gardiner online

0