Skip to main content

Måttbeställda rullgardiner

Praktiskt och snyggt solskydd till ditt hem eller företag.

Vi på My Window erbjuder ett brett sortiment av färger, strukturer, material och funktioner utefter dina unika mått för din rullgardin.  Mörkläggande eller genomsläpplig? Manuell eller motordriven? Våra rullgardiner går att variera i oändlighet och vi har något för alla. My Window hjälper er från konsultation till installation, våra kunniga medarbetare finns där för er genom hela processen.

Rullgardiner med kulkedja från My Window

Våra vävar – din stil – Vi har rullgardinsvävar för alla olika behov och stilar, med över 100 olika rullgardinsvävar lovar vi att det går att hitta något för alla. Våra vävar kommer i olika färger, strukturer och mönster för att passa just ditt hem eller kontor. Våra vävar finns i olika grader av täthet vilket ger dig möjlighet att få din efterfrågan bemött oavsett om det är insynsskydd med ljusinsläpp ni är ute efter eller om det är en 100% mörkläggande väv, har vi det ni söker. 

Helt måttbeställda rullgardiner -Våra rullgardiner är precis som alla våra produkter helt måttbeställda. Vi anpassar både på bredden och höjden efter dina unika mått eftersom alla hem och fönster är olika.  

Installation Vi erbjuder installation av våra rullgardiner i Stockholm, Göteborg och Jönköpingsområdet. Bor man utanför dessa områden så har vi tagit fram installationsbeskrivningar som gör det enkelt att själv sätta upp sin måttbeställda rullgardin själv.Läs våra installationsinstruktioner!

Har du frågor om att köpa rullgardiner med kulkedja? Kontakta My Window!

Väv

Berlin blackout

Paris

Reglagesida

Höger

Vänster

Färg på fäste & kullkedja

Kulkedja & fäste Vit, (Plast)

Rulltyp

Underrullad

Överrullad

Avslut (nedtill)

Insydd underlist

Mått och antal

Kompletera alla parametrar.

Frågor och svar om våra måttbeställda rullgardiner

Hittar du inte svar på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Ska jag välja över eller underrullad?

Underrullad betyder att väven kommer underifrån och att väven kommer närmare fönstret, detta utförande rekommenderar vi vid mörkläggande rullgardiner. Överrullad betyder att väven kommer ovanifrån och kommer då längre bort ifrån fönstret.

Hur optimerar jag mörkläggningen på min rullgardin?

För att optimera mörkläggningen rekommenderar vi att du sätter din rullgardin utanför fönstret då väven kommer ca 20 mm innanför fästet och att detta i vissa fall kan skapa oundvikliga ljusglipor. Vi rekommenderar även att ni väljer en underrullad rullgardin för att optimera mörkläggningen. My Window ber dig som kund uppmärksamma att det även vid val av en rullgardin där väv eller tyg klassas som mörkläggande kan förekomma ljusglipor. Varför uppstår dessa? Tänkbara anledningar kan t.ex. vara placeringen av fönsterhandtag, väven eller tygets avstånd till fönstret samt rådande montageförutsättningar. My Window garanterar därför inte att produkter med mörkläggande väv eller tyg är 100% mörkläggande.

Ska jag göra några avdrag på mina mått?

Alla mått som anges för våra rullgardiner med kulkedja är tillverkningsmått, My Window kommer ej göra några avdrag. För rullgardin som ska sitta i nisch rekommenderar My Window att ett avdrag på 10 mm av den totala bredden görs. Måttet som anges är produktens mått.

Hur ser tillbehören ut för min rullgardin?

Alla våra måttbeställda rullgardiner online levereras med vit plastkulkedja och vita plastfästen, samt insydd underlist.

Våra måttbeställa rullgardiner

Vår målsättning är att alltid leverera en 100% produkt. Därför samarbetar vi enbart med underleverantörer som har samma uttalade målsättning som vi har. Design, kvalitet och leveranssäkerhet är våra ledord och det gör vi aldrig avkall från. Med över 40 års erfarenhet i branschen har vi lärt oss vikten av att arbeta med kvalitativa material för att ge kunden den bästa köpupplevelsen.

Ge dina fönster den ultimata uppgraderingen med våra stilfulla rullgardiner. Med enkelheten i fokus erbjuder rullgardiner en smidig och sofistikerad lösning för att kontrollera ljusinsläppet och skapa den perfekta atmosfären i ditt hem. Vår kollektion av färger, mönster och tyger ger dig möjligheten att anpassa din inredning på ett unikt sätt.

Rullgardiner är inte bara eleganta utan även enkla att använda och underhålla. Skapa ett hem som speglar din personliga stil med våra rullgardiner och njut av bekvämligheten och skönheten de erbjuder. Låt ditt hem lysa upp med rullgardiner från oss – din nyckel till funktionell och estetiskt tilltalande fönsterdekoration.

0