Skip to main content

Terrassmarkiser

Ingen lösning för terrassen överträffar markisens förmåga att skydda mot stark värme och intensivt ljus. Utöver detta ger den dig möjligheten att förlänga sommaren när våren och hösten gör entré. Vi erbjuder terrassmarkiser med fasta mått men även måttanpassade. För måttanpassade terrassmarkiser, maila info@mywindow.se

Oavsett om det gäller en balkong eller uteplats är en markis användbar när det gäller att stänga ute värme och ljus. Välj mellan ett brett utbud av modeller, färger och kombinationer – alltifrån fönstermarkiser till stora terrassmarkiser.

Terass | 5+ EXKLUSIVA MATERIAL

Terrassmarkiser

Skapa Komfort och Elegans med Våra Måttbeställda Terrassmarkiser

Utomhuslivet har aldrig varit så bekvämt och stilfullt som med våra måttbeställda terrassmarkiser. Oavsett om du har en mysig balkong, en generös utomhusterrass eller en trädgårdsplats, kan våra markiser anpassas för att passa perfekt till dina behov och önskemål.

Skugga och Skydd mot Solen

Med våra terrassmarkiser får du en fristad från solens intensiva strålar. Skapa skugga precis där du vill ha den och njut av svalka på varma sommardagar. Vårt högkvalitativa vävmaterial ger inte bara effektivt UV-skydd, utan är också snyggt och hållbart.

Anpassa Stil och Design

Vi förstår att varje utomhusutrymme är unikt, och därför erbjuder vi en mängd olika material, färger och mönster för att du ska kunna anpassa din terrassmarkis till din personliga stil och din omgivning. Skapa den perfekta harmonin mellan form och funktion med våra måttbeställda lösningar.

Anpassas efter dina förutsättningar

Måttbeställda Terrassmarkiser

Automatisk Styrning

För ännu mer bekvämlighet erbjuder vi automatiska funktioner. Med en enkel knapptryckning kan du fälla ut eller dra in din markis. Dessutom kan du koppla markisen till sol- och vindgivare, vilket innebär att den anpassar sig efter väderförhållandena och skyddar både dig och markisen själv.

Energieffektivitet och Miljövänlighet

Genom att minska överdriven exponering för solen kan våra terrassmarkiser bidra till att sänka inomhustemperaturen och minska behovet av luftkonditionering. Detta resulterar inte bara i ökad komfort utan också i energieffektivitet och lägre energikostnader.

Professionell Installation och Långvarig Kvalitet

årt team av erfarna tekniker ser till att din terrassmarkis installeras på rätt sätt och med precision. Vi är stolta över att erbjuda högsta kvalitet och långvarighet, och vår målsättning är att din terrassmarkis ska bli en långsiktig investering i ditt utomhusutrymme.

Så varför kompromissa med komfort och stil när du kan få både och med våra måttbeställda terrassmarkiser? Ta steget mot att förvandla din utomhusplats till en elegant och bekväm oas. Kontakta oss idag för att utforska alla möjligheter och skapa ditt dröm-utomhusutrymme.

  • Måttanpassade Våra markiser ä måttanpassade efter era förutsättningar och önskemål.
  • Motorisering Vi tillhandahåller motoriserade markiser som utför uppgiften åt er automatiskt.
  • Installation Vi tillhandahåller installation av behöriga installatörer med stor erfarenhet.
  • Vi lämnar 3 års garanti på alla våra produkter

Är de goda utsikterna för många?

My Window hjälper dig välja bland favoriterna, oavsett om du är ute efter terrassmarkiser eller måttbeställda gardiner online .

0