Skip to main content

Persienner

Persienner som verkligen får insidan att räknas

Våra persienner är en mångsidig produkt som finns i många olika material och färger. Persiennerna tillverkas i robust, hållbar aluminium eller trä från hållbara resurser. Perfekt som alternativ till, eller i kombination med, gardiner om du vill kombinera solskyddsfunktion med det estetiska.

Utforska vårt sortiment av persienner

Hos My Window är vi stolta över att erbjuda en imponerande samling av persienner som kommer att förfina ditt hem på alla sätt, både på utsidan och insidan. Vårt sortiment innefattar tre varianter: Mellanglaspersienner, Frihängande aluminium- och läderpersienner och träpersienner. Med vår hängivenhet till kvalitet och stil, erbjuder vi det ultimata valet för att skapa en härlig atmosfär av både funktion och skönhet till dina rum och fönster.

Oavsett om du har breda eller smala fönster, mellan fönsterglasen eller frihängande, så kan vi hjälpa dig välja rätt bland våra persienntyper som passar just dina önskemål.

Mellanglaspersienner

Mellanglaspersienner för det perfekta mötet mellan ljus och integritet

Våra mellanglaspersienner kombinerar det bästa av två världar, en balans mellan att filtrera ljuset och bevara din integritet. Denna stil är inte bara praktisk, den skapar också en elegant atmosfär genom att skapa subtila ljusmönster i ditt rum. Perfekt för både hem och kontor, där mellanglaspersienner ger en modern och sofistikerad känsla till alla utrymmen.

Aluminium- och läderpersienner

Lyft ditt hem med frihängande aluminium- och läderpersienner

Våra frihängande aluminium- och läderpersienner är designade för dem som söker det extraordinära. Med sina rena linjer och moderna estetik tillför dessa persienner en touch av lyx och karaktär till din inredning. Aluminiumpersiennerna ger en modern känsla och enkel kontroll över ljusinsläppet, medan läderpersienner erbjuder en djärv och unik atmosfär.

Oavsett vilken du väljer, kommer båda dessa alternativ att framhäva din unika stil och göra ett starkt intryck.

Träpersienner

Naturlig skönhet för ditt hem med träpersienner

Upplev ett mästerverk av naturlig skönhet och hantverk. Tillverkade av högkvalitativt trä, ger dessa persienner en varm och inbjudande känsla till ditt rum. Med sin naturliga textur och djupa färgton skapar våra träpersienner en tidlös atmosfär som passar perfekt i både klassiska och moderna inredningar.

Frågor och svar om våra persienner

Hur rengör man en persienn?

Med en mikrofiber-trasa kan du enkelt rengöra persienner.
1. Doppa trasan i ditt rengöringsmedel och krama ur – du vill att den ska vara fuktigt, men inte för blöt.
2. Dra trasan över lamellerna en för en.
3. Skölj ur trasan och doppa trasan i vattnet regelbundet, så att allt smuts försvinner

Kan man ha persienner i badrummet?

Ja det kan man, det finns speciella persienn lameller som är framtagna för att klara att sitta i våtrum.

När insidan verkligen räknas.

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar med persienner och måttbeställda gardiner online för dina fönster.

0