Skip to main content

Måttbeställda hissgardiner

Eleganta och smakfulla hissgardiner

En elegant hissgardin kan höja helhetsintrycket av ett rum med stora fönster och fungera som praktisk och enkel solskydd. My Window erbjuder färdigsydda hissgardiner gjorda av tyger valda med stor omsorg för design och funktion. Alla våra hissgardiner levereras med en vit kulkedja i plast och vita lister som sömlöst smälter in i rumsmiljön.

Färdigsydda hissgardiner med vit kulkedja

Oändliga valmöjligheter -Hissgardiner ger dig möjligheten att enkelt justera din fönsterutsikt efter behov. De utgör det perfekta alternativet för den som önskar mångsidighet i sin fönsterinredning. Hissgardiner är både stilrena och funktionella, vilket gör dem till en elegant lösning för att balansera både insyn och ljus i ditt rum. Vår kollektion erbjuder ett brett utbud av tyger i olika strukturer och färger för att passa olika inredningsstilar.

Val av tyg– Genom att välja ut en färg som harmonierar med övriga inredningsdetaljer i rummet kan du smidigt sammanfoga ditt fönster med den övergripande stilen i rummet. Det är också viktigt att ta hänsyn till dina önskemål beträffande ljusgenomsläpp. Om du strävar efter mycket ljus i rummet är en ljus linnegardin ett utmärkt val, medan en mörkare variant ger mindre ljus men i stället bidrar till spännande mönster och struktur som förhöjer fönstrets estetik.

Installation – Bor du i Stockholm, Göteborg eller Jönköping erbjuder vi installation av våra produkter. Utanför dessa områden kan man använda sig av våra installationsbeskrivningar som du hittar här. Behöver du ytligare stöd går det självklart bra att maila eller ringa oss.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några funderingar om våra färdigsydda hissgardiner!

Tyg

Lancelot-Fastello

Lancelot-Scarlino

Villa Nova-Torrin

Fäste till din hissgardin

Standardfäste (Vägg & Tak)

Reglagesida

Höger

Vänster

Mått & antal

Kompletera alla parametrar.

Frågor och svar om våra måttbeställda hissgardiner

Kan man beställa en mörkläggande hissgardin?

Söker ni färdigsydda hissgardiner som ger en fullständig mörkläggning? Notera att även hissgardiner som klassas som mörkläggande kan ge upphov till ljusglipor. Placering av fönsterhandtag, väven eller tygets avstånd till fönstret och montageförutsättningarna är vanliga orsaker till att ljusglipor uppstår. Vi kan därmed inte garantera att produkter med mörkläggande väv eller tyg är 100% mörkläggande. Vi har därför valt att inte ha mörkläggande hissgardiner på vår webbshop.

Hur ska jag ange mina mått?

Mått som anges nedan i webbshopen är tillverkningsmått, My Window kommer inte utföra några avdrag. Ska din hissgardin ska sitta i nisch? Då rekommenderar vi att ett avdrag om 10 mm på den totala bredden görs.

Jag behöver hjälp att måtta mina hissgardiner, hur gör jag?

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation, maila oss på info@mywindow.se för att boka en tid.

Kan jag sätta min hissgardin i taket?

Ja det går att installera hissgardiner både i tak och på vägg. Våra standardfästen är anpassade för att passa både installation på vägg och i tak, beroende på personlig preferens.

Våra måttbeställa hissgardiner

Måttbeställda hissgardiner för en skräddarsydd fönsterinredning

Hissgardiner är en stilfull och funktionell lösning för att skapa den perfekta balansen mellan insyn och ljus i ditt hem. Med måttbeställda hissgardiner får du en fönsterinredning som är exakt anpassad efter dina behov och ditt utrymme. Fördelarna med måttbeställda hissgardiner är många. Först och främst kan du välja den exakta storleken på ditt fönster, vilket säkerställer en perfekt passform och en professionell finish. Du har också möjlighet att välja bland ett brett utbud av tyger, färger och mönster som matchar din inredningsstil.

När du väljer måttbeställda hissgardiner kan du vara säker på att de uppfyller dina krav när det gäller både estetik och funktionalitet. Oavsett om du föredrar ett lätt ljusinsläpp eller ett mer mörkt och ombonat rum, kan du anpassa dina hissgardiner för att uppnå önskat resultat. Slutligen är installationen av måttbeställda hissgardiner smidig och enkel. Genom att följa de medföljande instruktionerna eller låta våra installatörer installera kan du snabbt och effektivt njuta av dina skräddarsydda hissgardiner och förvandla ditt hem till en plats med både stil och funktion

0