Skip to main content

Måttbeställda plisségardiner med vit kulkedja

Flexibelt och elegant solskydd för hemmet eller företaget

Plisségardiner är inte bara en vacker inredningsdetalj, de är också mycket funktionella. De erbjuder ett antal fördelar som gör dem till ett praktiskt val för hemmet.

Måttbeställda plisségardiner från My Window

Vad är plisségardiner? – Plisségardiner är solskyddsprodukter som består av en veckad väv som skapar en elegant och stilren look. Namnet härstammar från det franska ordet ”plissé,” som betyder veckad . Dessa solskyddsgardiner består av ett enda tygstycke som är veckat i små likformiga veck. Denna design ger gardinerna ett smidigt utseende och gör dem idealiska för både små och stora fönster.

Flexibilitet -När det kommer till sol- och insynsskydd är plisségardinen med sina dekorativa veck ett både elegant och intelligent val.My Windows måttbeställda plisségardiner kan konstrueras i en rad olika kombinationer där väv typ, tyg, färg, mått och reglage kan skräddarsys efter smak och behov. Det är svårt att hitta en gardintyp som erbjuder större flexibilitet.

Utforska vårt utbud av måttbeställda plisségardiner nedan!

Väv

Bari

Basel

Reglagesida

Höger

Vänster

Mått & antal

Kompletera alla parametrar.

Frågor och svar om våra måttbeställda plisségardiner

Hittar du inte svar på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Är plissé gardiner mörkläggande?

Många väljer plisségardiner för sina mörkläggande egenskaper. Vi måste dock uppmärksamma dig som kund att det förekommer stora ljusglipor då tråden löper genom väven på båda sidor. My Window kan därför inte garantera att måttbeställda plisségardiner med mörkläggande väv eller tyg är 100% mörkläggande.

Kan man välja mellan olika material på plissé gardiner?

Ja, i vår webbshopp har vi valt ut två favorit vävar. Faller inte någon av dessa dig i smaken går det att titta på flera alternativ i något av våra showrooms.

Kan man ha plissé i mellanglas?

Ja, det finns speciella plisségardiner som går att sätta mellanglas. Dessa har vi dock valt att enbart sälja via våra showrooms och inte på webbshoppen. Kontakta gärna oss på info@mywindow.se för mer information.

Kan man få plissé gardiner motoriserade?

Ja, det går att få plisségardiner motoriserade. Dessa har vi dock valt att enbart sälja via våra showrooms och inte på webbshoppen. Kontakta gärna oss på info@mywindow.se för mer information.

Vad är skillnaden mellan plisségardin och duettegardin?

Skillnaden mellan plisségardiner och duettegardiner ligger i deras konstruktion och isoleringsförmåga. Duettegardiner har två lager tyg och är bättre isolerade, medan plisségardiner har ett lager tyg och mindre isolering.

Våra måttbeställa plisségardiner

Ljuskontroll Plisségardiner kan anpassas för att ge olika nivåer av ljuskontroll. Du kan dra dem upp helt för maximalt ljusinsläpp eller sänka dem delvis eller helt för att minska ljusinsläppet och bibehålla de privata i ditt hem

Integritet Plisségardiner erbjuder en hög grad av integritet, särskilt när de är helt nere. De blockerar insyn från grannar och förbipasserande och skapar en känsla av trygghet i ditt hem.

Stilvariation Plisségardiner finns i olika färger, mönster och texturer, vilket ger dig möjlighet att anpassa dem efter din inredning. Oavsett om du föredrar en enkel och modern design eller en mer klassisk och dekorativ stil, finns det alternativ som passar dina behov.

Installation och underhåll Plisségardiner är relativt enkla att installera och underhålla. De kan monteras på olika sätt, inklusive takmontering, väggmontering eller inne i fönsternischen. Underhållet är också minimalt – de flesta plisségardiner kan rengöras med lätt dammsugning eller försiktig fläckborttagning.

0