Skip to main content

Skapa utrymmen med My Windows utomhusprodukter

Välkommen till vår exklusiva kollektion av utomhusprodukter. Utforska en värld av möjligheter för att förvandla ditt utomhusutrymme till en elegant och bekväm oas, med din personliga touch. Upptäck det bästa för ditt utrymme och låt våra produkter bli nyckeln till att skapa en utomhusvärld du alltid drömt om.

Fönstermarkiser

Våra fönstermarkiser är en perfekt blandning av funktionalitet och design, utformade för att ge ditt hem ett stilfullt skydd mot solens strålar. Med skräddarsydda storlekar och olika färger och mönster kan du skapa ett estetiskt utseende med samtidigt ljusreglering.

Vertikalmarkiser

Upptäck vår flexibilitet och kontroll över ditt utrymme med våra vertikalmarkiser. Denna moderna lösning ger inte bara skugga och integritet, utan är också en smidig och stilfull komplettering till både hemmet och kontoret.

Terrassmarkiser

Gör din uteplats till en förlängning av ditt hem med våra terrassmarkiser. Skapa en sval och behaglig miljö där du kan njuta av soliga dagar och milda kvällar, med markiser anpassade för att passa din personliga stil.

Uterum & pergolas

Utforska gränsen mellan inomhus och utomhus med våra fina uterum. Våra skräddarsydda lösningar gör det möjligt att omfamna naturen året runt och skapa en fridfull plats för avkoppling och sociala stunder.

Förvandla din uteplats med en tidlös pergola. Skapa en ombonad atmosfär och ett skuggigt utrymme där du kan njuta av ditt utomhusutrymme medan du behåller en luftig känsla.

Glasräcken

Våra glasräcken kombinerar modern design med säkerhet och funktionalitet. Perfekta för trappor, balkonger och uteplatser. Skapar en öppen och ljus atmosfär samtidigt som de tillför stil till ditt hem.

Parasoller

Skapa skugga med stil med våra parasoller. Oavsett om det är för din altan, trädgård eller balkong, ger våra parasoller inte bara en sval plats under soliga dagar utan också ett visuellt tilltalande element till ditt uterum.

Spetskompetens inom markiser och uterum

När utsidan verkligen räknas

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar för dina uterum.

0