Skip to main content

Måttbeställda duettegardiner med vit kulkedja

Möjlighet till ett smidigt & stilfullt solskydd, för ditt hem eller företag.

Duettegardiner utgör inte bara en estetiskt tilltalande inredningsdetalj, utan de är också högst funktionella. Dessa gardiner levererar flera fördelar som gör dem till ett praktiskt alternativ för ditt hem.

Duettegardiner med vit kulkedja – räkna ut pris

Vad är duettegardiner? – Vissa kallar den för plisségardinens syskon – med duettegardinen får du allt i ett till ett bra pris. Det vill säga sol- och insynsskydd, effektiv mörkläggning och attraktiv design. Duettegardiner och vackra fönster går hand i hand.

Energieffektiva– En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med duettegardiner är deras energibesparande egenskaper. De är konstruerade med luftfickor mellan de veckade lagren, vilket fungerar som en isolerande barriär. Detta hjälper till att hålla temperaturen i rummet stabilt och minskar därmed behovet av att använda värme eller kyla, vilket sparar energi och minskar dina energikostnader.

Ljuskontroll– Duettegardiner ger också enastående ljuskontroll. Du kan enkelt justera dem för att släppa in eller stänga ute ljus, och detta gör dem perfekta för att skapa rätt atmosfär i varje rum. Dessutom finns de i ett brett utbud av färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en stil som passar din inredning och personliga smak.

Integritet och sekretess är en annan fördel med duettegardiner. Genom att enkelt justera gardinerna kan du bekvämt kontrollera insynen och skydda din privata sfär när så önskas.

Beräkna pris för dina nya duettegardiner i webshopen!

Väv

Palma

Palma Blackout

Reglagesida

Höger

Vänster

Mått och antal

Kompletera alla parametrar.

Frågor och svar om våra måttbeställda duettegardiner

Hittar du inte svar på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Är duettegardiner mörkläggande?

Ja, det finns vävar som är mörkläggande. Bland annat vår favorit Palma Blackout. Samtidigt är produkten inte alltid fri från eventuella ljusglipor på grund av exempelvis var fönsterhandtagen sitter, väven eller tygets avstånd till fönstret samt montageförutsättningarna. My Window garanterar inte att duettegardinerna med mörkläggande väv eller tyg är 100% mörkläggande.

Vad är skillnaden mellan duettegardiner och andra typer av solskydd när det kommer till ljuskontroll?

Duettegardinerna skiljer sig i utseende men har också ett minimalt ljusinsläpp på sidorna vid val av installation i nisch, då avståendet mellan väv och ytterkant av produkten är väldigt liten.

Hur kan jag anpassa duettegardiner för att matcha min inredning och personliga stil?

Duettegardinen är känd för sitt eleganta utseende och vi erbjuder vävar i flera olika strukturer och färger för att passa alla hem och inredningsstilar.

Vilka mått ska jag ange vid beställning?

Alla mått som redovisas är tillverkningsmått, vi kommer ej göra några avdrag. Ibland monteras duettegardiner i nisch, då rekommenderar vi det görs ett avdrag på ca 10 mm på totala bredden.

Vilken färg kommer överlisten och kulkedjan i?

Alla My Windows duettegardiner kommer med en vit kulkedja i plast och vita lister.

Våra måttbeställda duettegardiner

Sätt foten i vår värld av skräddarsydda duettegardiner och högkvalitativa tyger som är skapade för att förgylla dina fönster på ett unikt sätt. Oavsett om du befinner dig i en villa, en lägenhet eller om du vill ge ditt arbetsutrymme ett nytt liv, har vi ett brett utbud av duettegardiner och tyger som kommer att passa in i din personliga stil och dina behov. Utforska vårt handplockade urval av färger, mönster, sömnader, skenor och tyger med olika egenskaper och funktioner för att hitta den perfekta lösningen för ditt hem eller kontor.

0