Skip to main content

Glasräcken

My Window hjälper dig med Glasräcken

Glasräcken är en modern och elegant lösning för både inomhus- och utomhusmiljöer som ger en känsla av öppenhet och rymd samtidigt som de erbjuder nödvändig säkerhet och avskiljning.

Ett glasklart val

Glasräcken är mer än bara praktiska och funktionella skyddsbarriärer, de är också designdetaljer som kan förvandla dina utrymmen till platser av stil och funktion.

Med deras moderna och luftiga utseende ger glasräcken en känsla av öppenhet samtidigt som de bevarar säkerheten och möjliggör en klar utsikt. Oavsett om det är för din balkong, uteservering eller terrass, är dessa ett utmärkt sätt att skapa en modern uteplats.

Glasräcken för alla behov

Markplan
Många restauranger och kaféer använder justerbara glasräcken för att skydda gästerna mot väder och vind, men vår typ av glasräcke är lika passande för att skapa en mysig atmosfär hemma på altanen, runt terrassen eller uteplatsen.

För de som inte behöver skydd mot vinden finns även fasta glasräcken tillgängliga, som bibehåller samma eleganta design och finish. Vårt glasräcke ramar in utemiljön med stil och elegans.

Vi introducerar stolt vår senaste nyhet, Flex, det justerbara glasräcket för markplan. Det kan enkelt beställas som ett fast glasräcke med möjlighet att senare komplettera med skydd mot vinden. Det är både enkelt och smidigt att beställa och montera den rörliga delen av glasräcket i efterhand.

Balkong
När din utomhusplats ligger i områden med risk för utfall, erbjuder vi balkongglasräcken för extra säkerhet. Våra balkongglasräcken till terrassen ger en kristallklar utsikt samtidigt som den övre, rörliga delen av glasräcket skyddar mot vinden. Detta räcke kan enkelt kombineras med vårt fasta glasräcke, som har samma eleganta och stilrena design som vår höj- och sänkbara variant.

Insida av balkongräcke
Önskar du att koppla av på en lugn balkong utan vind? Om du har ett godkänt balkongräcke, kan vårt glasräcke göra detta möjligt. Genom att installera en höj- och sänkbar inglasning kan du få en tilläggslösning på din balkong som inte hindrar utsikten. My Windows glasräcken är en alternativ lösning som tillåter dig att installera ett glasvindskydd inuti ditt befintliga balkongräcke.

Glasräcken för både privat och företag

Glasräcken erbjuder en elegant och modern touch till både privata hem och företagslokaler. Med en perfekt balans mellan stil och funktionalitet är glasräcken ett populärt val för dem som söker en säker och attraktiv lösning för sina balkonger, terrasser, trappor och andra områden.

För privatpersoner innebär glasräcken en möjlighet att förhöja både estetiken och säkerheten på deras bostäder. Genom att välja glasräcken får man en öppen och luftig känsla samtidigt som man behåller en tydlig och obruten utsikt. Dessutom kräver glasräcken minimalt underhåll och är mycket hållbara över tid.

För företag och kommersiella fastigheter utgör glasräcken en stilfull och professionell lösning för att skapa en säker miljö för både anställda och besökare. Genom att investera i glasräcken kan företag skapa en imponerande första intryck samtidigt som de uppfyller de nödvändiga säkerhetsstandarderna.

Oavsett om det handlar om privata bostäder eller kommersiella fastigheter, är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren leverantör för installationen av glasräcken. Genom att arbeta med kvalificerade yrkespersoner kan man säkerställa att glasräcken installeras på ett säkert och professionellt sätt, vilket garanterar både estetisk tillfredsställelse och funktionell säkerhet.

Varför välja My Window som leverantör av glasräcken?

Välj oss på My Window när du letar efter räcken som kombinerar stil, säkerhet och kvalitet på bästa sätt. Tillsammans skapar vi utrymmen som glänser med elegans och funktion med våra imponerande räcken, perfekta för uteserveringar, altaner, uterum, balkonger och terrasser.

Frågor och svar om våra glasräcken

Behöver jag bygglov för höj & sänkbara glasräcken?

Vanligtvis inte men kontrollera alltid med Er lokala bygglovshandläggare.

Vad är leveranstiden?

Normalt ligger den på 3-4 veckor.

Vad kostar det att få en offert?

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer och offerter, kontakta oss här för att komma i kontakt med en av våra kunniga säljare.

Kan man installera glas räcke själv?

Absolut, vi förespråkar alltid att installationen utförs av professionella. För att säkerställa att glasräckena med höj- och sänkbart glas klarar av vindbelastningen är det av yttersta vikt att fästningen mot underlaget är stabil, vilket kräver korrekt utförande. Våra glasräcken måste monteras på en solid yta och med lämpliga fästdetaljer för att säkerställa hållbarheten.

Har du frågor till oss?

Hör av dig till oss på My Window. Så hjälper vi dig att komma fram till en lösning som passar dig.

0