Jobba med gardiner i världsklass hos My Window

Jobba hos oss

Vill du bli en del av My Window?

Se våra utannonserade tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan till jobb@mywindow.se

Installatör till My Window STHLM

Vill du arbeta på ett expansivt & händelserikt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi dig med ett stort engagemang som brinner för god service och som vill arbeta som installatör hos oss på MyWindow!

Krav: Slutförd gymnasieutbildning (el/bygg är meriterande), B-körkort. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

Meriterande: Erfarenhet av kundservice och liknande arbetsuppgifter

Maila din ansökan till: jobb@mywindow.se
Märk ansökan med: “Ansökan installatör”

Projektledare till My Window STHLM

Vill du arbeta på ett expansivt & händelserikt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du strukturerad och intresserad av inredning? Nu söker vi en ambitiös och noggrann Projektledare med ett stort engagemang och intresse för försäljning. 

Krav: Slutförd gymnasieutbildning , B-körkort. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av B2B och/eller B2C-försäljning , Intresse för projektledning och inredning.

Maila din ansökan till: jobb@mywindow.se
Märk ansökan med: “Ansökan projektledare”

Showroom säljare till My Window STHLM

Vill du arbeta på ett händelserikt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi dig med ett stort engagemang som brinner för god kundservice och som vill arbeta med showroom försäljning!

Krav: Slutförd gymnasieutbildning , du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.

Meriterande: Butikssäljare, fackhandel –  1-2 års erfarenhet, Intresse för inredning.

Maila din ansökan till: jobb@mywindow.se
Märk ansökan med: “Ansökan showroom säljare”

Arbetsuppgifter som installatör

I rollen som installatör levererar, monterar och färdigställer du installationer hos våra kunder vilka är både små & stora företag samt privatpersoner. Du bistår företagets kunder med en högklassig service och ansvarar för att dina installationer genomförs med hög kvalitet och att de färdigställs inom utlovad tid. Din vardag omfattas av alltifrån godsmottagning till installation ute hos kund och vi kan lova dig ett roligt och omväxlande arbete med härliga arbetskamrater.

Att du är initiativrik, lyhörd, fysiskt stark, varsam om varje produkt och har ett praktiskt handlag ser vi som förutsättningar för att lyckas i tjänsten. För att tillgodose våra kunders behov bör du ha förmåga att praktiskt, tekniskt och självständigt under ansvar arbeta med problemlösning i installationsfrågor. Meriterande är ett intresse för inredning.

Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att arbeta med utgångspunkt från MyWindows lager och huvudkontor i Danderyd. B-körkort är ett krav. Relevant programutbildning på gymnasienivå är meriterande.

0