Skip to main content

Webbshop

Ett fönster av möjligheter

När ditt hem mår bra gör du det också, inifrån och ut. Låt My Window leda vägen till smakfulla och rogivande rum. Börja i vår webbshop med gardiner, jalusier och solskydd.

Jalusier. Och mycket mer.

Gardiner

Ombonat och mysigt, ljust och luftigt eller exklusivt och unikt. Vilken inredningsstil du än vill ha kan My Windows ordna det med en måttanpassad gardin från vårt förstklassiga breda utbud – med gardintyger från hela världen. Utforska alla gardiner i vår webbshop!

Måttbeställning och behovsanpassning

Rullgardiner

Insynsskydd på ett stilrent sätt. My Windows multifunktionella och eleganta rullgardiner inreder och inramar dina fönster på ett fridfullt sätt. Samtidigt kan du reglera både insyn och ljusinsläpp, så att det passar ditt hem eller företag.

Stilrena jalusier och hissgardiner

Hissgardiner

Stick ut från mängden. Med hissgardinen som smakfullt alternativ till den traditionella gardinen kan du inreda ditt fönster på ett unikt sätt. Dessutom gör hissgardinen insläppet av dagsljus flexibelt och lätthanterligt.

Jalusier och plisséer | Elegant enkelhet

Plisséer

Vackert veckad avskildhet. Med plisségardiner i fönstret uppnår alla sorters rum en exklusiv känsla och ett praktiskt sol- och insynsskydd. De dekorativa vecken lyfter även inredningen, i salar såväl som sovrum.

Mörkläggning för en skön sömn | Solskydd online

Duetter

Mörkläggning samt sol- och insynsskydd med snygg design. Med Duettegardinen får du allt i ett. Plisségardinens syskons vackra formgivning och fenomenala mörkläggningsförmåga gör den till ett självklart inslag i varje vackert fönster.

Jalusier med stilfulla lameller

Lamellgardiner

Små som stora fönster blir lika tilltalande med lamellgardiner. Dess vertikala och vackert designade lameller går att få i önskad färg och utformning – lamellgardiner är även fantastiska att använda som rumsavskiljare. Se hela utbudet i vår webbshop.

Jalusier och persienner

Persienner i aluminium

Aluminiumpersienner, mellan fönsterglasen eller frihängande – My Windows utbud av persienner lämnar inget att önska. Persiennen, som går att få i en måttanpassad storlek för just ditt fönster, är en sammanslagning av fantastisk formgivning och storslaget solskydd.

Solskydd i trä online

Träpersienner

Vi har ett rikt utbud av stilfulla persienner i trä som går att placera mellan fönsterglasen eller fritt hängande. Träpersienner med hög designkänsla som skapar varma och inbjudande miljöer. Ange måtten för ditt fönster i webbshoppen så skräddarsyr vi en unik persienn.

Känn på materialet

Beställ tygprover

Vill du se och känna på gardinens material innan du bestämmer dig? Beställ tygprover av oss och fundera i lugn och ro. Vi erbjuder upp till fem kostnadsfria tygprover per gång.

 

Spetskompetens inom jalusier och gardiner

När insidan verkligen räknas.

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar för dina fönster.

0