Skip to main content

Måttbeställda fönstermarkiser

Fönstermarkiser

Måttbeställda fönstermarkiser är den perfekta lösningen för att förbättra ditt inomhusklimat. Med deras skräddarsydda design kan du säkerställa en perfekt passform för dina fönster och skapa mer flexibilitet och komfort precis enligt dina behov. Vårt utbud av fönstermarkiser erbjuder enastående kvalitet och designalternativ, vilket ger dig möjlighet att harmonisera med din arkitektur och personliga stil. Skydda ditt hem från starkt solsken, skapa en svalare inomhusatmosfär och höj både komfort och estetik med våra måttbeställda fönstermarkiser.

Sol- och väderskydd

Fönstermarkiser är utmärkta när det gäller att ge pålitligt skydd mot de utmaningar som sol och väder kan medföra. Genom att effektivt filtrera och skapa skugga förhindrar de att starkt solljus tränger in i rummet. Detta skapar inte bara en bekvämare och mer tempererad inomhusmiljö utan minskar också risken för blekning och skador på möbler och inredning orsakade av skadliga UV-strålar. Dessutom har markiserna förmågan att minska värmestrålningen in i rummet, vilket minskar behovet av överdriven användning av luftkonditionering under varma sommardagar.

Detta resulterar i en mer energieffektiv drift och sänkta energikostnader för att hålla inomhusklimatet bekvämt. Fönstermarkiser fungerar som en barriär som skyddar mot överhettning, vilket i sin tur minskar behovet av kylning och ger en hållbar lösning för att hantera temperaturer under sommarhettan. Det är en investering som inte bara förbättrar komforten i ditt hem eller företag utan också bidrar till att bevara och förlänga livslängden på dina dyrbara inredningsdetaljer.

My Windows måttbeställa fönstermarkiser

Våra eleganta och moderna fönstermarkiser är skräddarsydda för att passa perfekt till dina fönster. De är enkla att använda och kan manövreras med vev, band eller motor. För fullständig bekvämlighet och autonomi kan du även komplettera motoriserade markiser med sol- och vindgivare.

  • Måttanpassade Våra markiser ä måttanpassade efter era förutsättningar och önskemål
  • Motorisering Vi tillhandahåller motoriserade markiser som utför uppgiften åt er automatiskt.
  • Installation Vi tillhandahåller installation av behöriga installatörer med stor erfarenhet.
  • Vi lämnar 3 års garanti på alla våra produkter

Frågor och svar om våra måttbeställda fönstermarkiser

Hittar du inte svar på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Hur styr jag min fönstermarkis?

Våra måttbeställda fönstermarkiser går att få både manuell och med motorstyrning.

Hur kan man anpassa fönstermarkiser för att passa olika arkitektoniska stilar och inredningsdesign?

Ja, det går att anpassa färgen på såväl armarna och väven.

Vilka faktorer bör man överväga när man väljer fönstermarkiser, inklusive storlek, material och styrningssystem?

Det finns flera saker att tänka på när man ska investera i en fönstermarkis, vi har över 40 års erfarenhet och våra kunniga säljare hjälper er gärna reda ut alla frågetecken! Du kan du alltid kontakta oss.

Hur kan fönstermarkiser bidra till att förbättra energieffektiviteten i ett hem eller företag?

Fönstermarkiser förbättrar energieffektiviteten genom att reglera solljus, minska värmeinstrålning och skydda mot UV-strålar. De minskar behovet av luftkonditionering, uppvärmning och möbelutbyte, vilket sparar energi och kostnader samtidigt som inomhuskomforten ökar.

FÖNSTER | 150+ EXKLUSIVA MATERIAL

Fönstermarkiser, Måttanpassade

Välj en måttanpassad fönstermarkis till dina fönster. Manövrera den manuellt med vev, dragband ,motor eller automatiskt med motoriserad sol- och vindgivare. Skydda mot både gassande sol, insyn och värme under de soligaste dagarna.

0