Måttbeställda lamellgardiner för alla fönster

Det spelar egentligen ingen roll hur stora dina fönster är – måttbeställda lamellgardiner är alltid en bra idé. Med sina vertikala och stilfulla lameller är det inte svårt att förstå varför lamellgardinen är en av våra populäraste modeller. På jakt efter en rumsavskiljare? Även här blir lamellgardinen en tänkbar lösning.

När du beställer måttbeställda lamellgardiner levereras dessa med en kulkedja i vit plast samt vita lister. Alla mått som anges nedan är tillverkningsmått, My Window kommer ej göra några avdrag. För lamellgardiner som ska sitta i så kallad nisch rekommenderar vi att ett avdrag om 10 mm på den totala bredden utförs för bästa resultat.

Olika typer av lamellgardiner erbjuder varierande grad av mörkläggningsförmåga. Notera dock att alla måttbeställda lamellgardiner inte medför en fullständig mörkläggning trots att väv och tyg klassas som mörkläggande. Ljusglipor kan uppkomma som ett resultat av montageförutsättningar, gardinens avstånd till fönstret eller placering av fönsterhandtag.

Scrolla nedåt för att beställa måttbeställda lamellgardiner av My Windows!

Väv

Berlin 127mm

Berlin Blackout 127mm

Fäste

Takfäste

Väggfäste

Reglagesida

Höger

Vänster

Hur paket samlas

Höger

Mittöppning

Vänster

Mått & antal

Kompletera alla parametrar.

0