Skip to main content

Måttbeställda lamellgardiner med vit kulkedja

Möjlighet till smidigt & sofistikerat solskydd, för din bostad eller arbetsplats.

Skapa en perfekt balans mellan stil och funktion med våra moderna lamellgardiner som ger dig kontroll över ljusinsläppet och en elegant atmosfär i varje rum.

Måttbeställda lamellgardiner för alla fönster

Ljus- och integritetskontroll – Lamellgardiner ger dig möjlighet att enkelt justera ljusinsläppet i rummet genom att vrida lamellerna. Du kan få önskad mängd naturligt ljus samtidigt som du upprätthåller integritet.

Anpassningsbarhet -Lamellgardiner finns i olika material, färger och texturer, vilket gör det enkelt att hitta en stil som passar din inredning och personliga smak. De är också tillgängliga i olika lamellbredder för att ytterligare anpassa utseendet.

Lätt att rengöra och underhålla -Lamellgardiner är relativt enkla att rengöra och underhålla. De flesta varianter kan torkas av med en trasa eller dammsugas, vilket gör dem praktiska och hållbara över tid.

Scrolla nedåt för att beställa måttbeställda lamellgardiner av My Windows!

Väv

Berlin 127mm

Fäste

Takfäste

Väggfäste

Reglagesida

Höger

Vänster

Hur paket samlas

Höger

Mittöppning

Vänster

Mått & antal

Kompletera alla parametrar.

Frågor och svar om våra måttbeställda lamellgardiner

Hittar du inte svar på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Vilken färg kommer kulkedjan och listen i?

När du beställer måttbeställda lamellgardiner levereras dessa med en kulkedja i vit plast samt vita lister.

Vilka mått ska jag ange i beställningen?

Alla mått som anges nedan är tillverkningsmått, My Window kommer ej göra några avdrag. För lamellgardiner som ska sitta i så kallad nisch rekommenderar vi att ett avdrag om 10 mm på den totala bredden utförs för bästa resultat.

Är lamellgardiner mörkläggande?

Olika typer av lamellgardiner erbjuder varierande grad av mörkläggningsförmåga. Notera dock att alla måttbeställda lamellgardiner inte medför en fullständig mörkläggning trots att väv och tyg klassas som mörkläggande. Ljusglipor kan uppkomma som ett resultat av montageförutsättningar, gardinens avstånd till fönstret eller placering av fönsterhandtag.

Hur väljer man rätt färg och material för lamellgardiner som passar bäst till sin inredningsstil?

Färgskalan går långt bortom bara regnbågens kulörer. Därför kan det vara svårt att välja vilka färger man ska matcha ihop. Ett enkelt men väldigt smakfullt sätt att ducka undan själva matchningen av flera olika färger, när man ändå vill våga inreda med färg, är att inreda monokromt. Det innebär att man väljer en huvudfärg att inreda med och låter alla eller de flesta inredningsdetaljerna vara i en annan nyans av den färgen. Det är också vackert att ha det mesta i ett rum i någon ton av en viss färg, men att även ha inslag av en eller ett par andra kulörer samt ha inslag av olika material som trä och mässing.

Lyft Ditt Hem med Stil och Funktionalitet med Lamellgardiner

Uppgradera ditt hem med stil och funktionalitet med våra eleganta lamellgardiner. Med deras förmåga att skapa en perfekt balans mellan ljus och integritet är lamellgardiner den ultimata lösningen för att förvandla dina fönster. Vårt imponerande utbud av färger, material och lamellbredder gör det enkelt att hitta den perfekta kombinationen som passar din inredning och personliga smak.

Med lamellgardiner kan du skapa ett rum som är lika praktiskt som det är vackert. Justera ljuset med lätthet och njut av den optimala atmosfären i varje ögonblick. Dessutom är våra lamellgardiner enkla att rengöra och underhålla, vilket gör dem till en långsiktig investering i ditt hem.

Sätt din personliga prägel på ditt utrymme och få ut det mesta av dina fönster med våra stilfulla och funktionella lamellgardiner. Låt ditt hem lysa upp med lamellgardiner från oss – en enastående kombination av skönhet och praktisk användning.

0