Köp rullgardiner med kulkedja från My Window

Att köpa rullgardiner med kulkedja är det bästa sättet att uppnå en önskad mörkläggning av ett rum. Med vår webbshop kan du enkelt komponera ihop en stilfull och optimal rullgardin för sovrummet eller kontoret.

Mörkläggningsgraden väljer du själv – vi har både tunna vävar och rullgardiner för total mörkläggning. Dock rekommenderar vi att rullgardiner som ska vara just mörkläggande helst ska göras av underrullad väv för att optimera de mörkläggande egenskaperna. Observera även att väven kommer ca 20 mm innanför fästet och att detta i vissa fall kan skapa oundvikliga ljusglipor.

My Window ber dig som kund uppmärksamma att det även vid val av en rullgardin där väv eller tyg klassas som mörkläggande kan förekomma ljusglipor. Varför uppstår dessa? Tänkbara anledningar kan t.ex. vara placeringen av fönsterhandtag, väven eller tygets avstånd till fönstret samt rådande montageförutsättningar. My Window garanterar därför inte att produkter med mörkläggande väv eller tyg är 100% mörkläggande.

Alla mått som anges för våra rullgardiner med kulkedja är tillverkningsmått, My Window kommer ej göra några avdrag. För rullgardin som ska sitta i nisch rekommenderar My Window att ett avdrag på 10 mm av den totala bredden görs. Måttet som anges är produktens mått.

Frågor om att köpa rullgardiner med kulkedja? Kontakta My Window!

Väv

Paris

Berlin blackout

Reglagesida

Höger

Vänster

Färg på fäste & kullkedja

Kulkedja & fäste Vit, (Plast)

Kulkedja & fäste, Chrome (metall)

Kulkedja & fäste, Svart (plast)

Kulkedja & fäste, Grå (plast)

Kulkedja & fäste, Aluminium (metall)

Rulltyp

Underrullad

Överrullad

Avslut (nedtill)

Insydd underlist

Mått och antal

Kompletera alla parametrar.

0