Skip to main content

Inspiration - Gardiner, markiser & solskydd

Upptäck dina möjligheter My Window

Välkommen till vår inspirationssida för gardiner, solskydd och markiser för både inomhus och utomhus, där vi tar dig med på en resa genom en värld av variation, färger och material.

Låt dig inspireras

Oavsett om du är mitt i en renovering, nyligen har flyttat in i ditt drömhem eller bara är på jakt efter förändring, är vår inspirationssida en plats där du kan låta dig inspireras och utforska olika vägar för att skapa den känsla du drömmer om. Välkommen att ta del av våra tidigare kundcases och projekt.

Vi hjälper dig vidare på din inredningsresa

Våra produkter är inte bara praktiska beklädnader, de är också en möjlighet att uttrycka din personliga stil och skapa en unik atmosfär i ditt hem. Oavsett om du söker en modern minimalistisk stil, en elegant och tidlös känsla eller en färgstark och livfullt hem, så har vi något som passar just dig.

Ta del av My Windows inspirationsvärld för produkter till dina rum ute och inne. Här finner du oändliga möjligheter att skapa hemtrevliga rum  med hjälp av våra mångsidiga produkter. Vi ser fram emot att vara en del av din inredningsresa och hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Tips och konsultation

Vill du få tips av oss och veta mer om våra olika produkter, deras funktioner, hur du kombinerar färger och mönster på ett harmoniskt sätt, samt hur du anpassar gardiner efter olika rum och behov, är du välkommen att kontakta oss.

Vi delar med oss av våra bästa råd för att skapa en balanserad och sammanhängande inredning med hjälp av gardiner. Välkommen att boka in en konsultation med oss idag.

Inspiration till hemmet

Söker du inspiration till ditt hem?

Välkommen att höra av dig till oss på My Window. Vi har måttanpassade solskydds- och gardinlösningar för dig.

0