Skip to main content

Upptäck My Window Showroom i Göteborg: En Värld av Gardiner och Mer

Välkommen till My Window i Göteborg, där vår passion för fönsterinredning och två decennier av erfarenhet ger liv åt dina inredningsdrömmar. Vår showroom på Långedragsvägen 102, 426 74 Västra Frölunda är en samlingsplats för alla som vill uppleva högkvalitativa fönsterbehandlingar och få professionell vägledning.

En unik upplevelse i My Window Showroom
På My Window vet vi att den bästa fönsterinredningen är den som du kan känna på och se i verkligheten. Därför har vi skapat ett showroom där vi kan visa dig den fulla potentialen av våra produkter. I vårt showroom i Västra Frölunda kan du utforska ett noggrant urval av gardiner, persienner, markiser och rullgardiner. Våra kunniga säljare finns där för att guida dig genom utbudet och hjälpa dig att välja produkter som passar perfekt till ditt hem eller kontor.

Måttsydda lösningar för alla fönster
I Göteborgs området är vi stolta över att erbjuda måttsydda gardiner, vilket innebär att vi kan garantera en perfekt passform för varje unikt fönster. Våra gardiner är inte bara funktionella utan de är också en estetisk tillgång till varje rum – de kan mörklägga, filtrera ljus eller helt enkelt tjäna som en vacker inramning av ditt utrymme. Med ett brett sortiment av tyger från hela världen är valmöjligheterna nästan oändliga.

Planera ditt besök
Vi vet att våra kunder har olika behov och scheman, och därför anpassar vi våra öppettider för att passa bokade kundbesök. Vi välkomnar dig att boka en konsultation där våra projektledare kan gå igenom dina behov, ge offert och visa hur våra produkter kan transformera ditt utrymme. Kontakta oss enkelt genom att ringa 08 – 5800 1860 eller skicka ett mail till nb@mywindow.se. Varför välja My Window? När du väljer My Window, väljer du mer än bara en produkt. Du väljer en partner som är dedikerad till att skapa skönhet och funktion i ditt vardagsrum eller arbetsplats. Vårt mål är att dina fönster ska spegla din stil och uppfylla dina funktionella krav, allt medan du stöder lokal expertis i Göteborg.

Besök oss på Långedragsvägen 102 i Västra Frölunda och låt oss hjälpa dig att göra dina inredningsdrömmar till verklighet. Oavsett om du behöver en ny installation eller bara vill uppdatera ditt nuvarande fönsterskydd, är My Window här för att hjälpa dig med kvalitet och omtanke i varje steg. Välkommen till en värld där fönsterinredning blir verklighet!

DALL·E 2024-05-23 14.01.34 - A walnut table filled with large pieces of fabric in neutral colors such as beige, gray, and soft white. The fabrics are luxuriously draped over the t
0