Skip to main content

Hur ska man inreda ett sovrum?

Hur ska man inreda ett sovrum?

När du ska inreda ditt sovrum är det mycket att hänsyn till. Storleken, planlösningen och, så klart, det faktum att det är just sovrummet. Det ska vara vackert och rogivande, men aldrig intetsägande. Så hur ska man inreda ett sovrum?

Inred ett sovrum anpassat efter dina behov

Tänk noga igenom vad du vill använda sovrummet till samt vilka eventuella specialbehov du har. Behöver du få plats med en garderob, ett skrivbord en stationär dator. Se då till att införskaffa möbler i rätt storlek och ha tillräckligt många eluttag. Behöver du ha det riktigt mörkt när du ska sova, eller tycker du om att bli väckt av solljuset? Välj då ett par mörkläggande gardiner, vackra plisségardiner eller ljusinsläppande, tunna voiler.   

Inred ett sovrum med mycket spelyta

Ett av de bästa tipsen om inredning generellt är att inte övermöblera. Ett hem är absolut till för att inredas med vackra ting, men du måste också kunna röra dig fritt. Satsa på vackra gardiner, med professionellt hög montering, så får du snabbt ett lyxigt och fridfullt intryck i sovrummet.

Inred ett sovrum med My Window

Behöver du hjälp med fönsterinredning finns vi på My Window här för dig. Med över 30 års erfarenhet inom allt som rör fönster inomhus och utomhus är vi idag experter på måttbeställda gardiner online. Hör av dig för en kostnadsfri konsultation eller besök ett av våra showrooms. Vi har ett showroom i Göteborg och två showrooms i Stockholm.

0