Skip to main content

Plissegardiner

XL-Plisséer

XL-Plissén är till för dig som vill ha en XL-effekt. Precis som Plisségardinen är XL-Plissén en praktisk produkt och ett stilfullt alternativ till gardiner för dig som vill ha sol- eller insynskydd. Dess stora veck ger en vacker och elegant effekt. XL-Plissén är perfekt för att kontrollera såväl ljus som insyn – eller bara för skapa en effekt i rummet.

XL-Plissén är ett modernt solskydd som är ett bra komplement för dina andra fönsterinredingsprodukter eller som en ensam detalj. Den lättmanövrerade produkten tar liten plats i uppdraget läge, vilket gör att den i stort sett blir osynlig. XL-Plissén är optimal för breda fönsterpartier men kan även vara en snygg inredningsdetalj i enstaka eller mindre fönstermiljöer.

3 OLIKA XL-PLISSÉTYPER | 40+ EXKLUSIVA MATERIAL

XL-Plissé, våra vävar

Alla XL-plisséer är måttanpassade efter dina unika förutsättningar och önskemål.

99 % BLACKOUT | EXKLUSIVA MATERIAL

Mörkläggande XL-Plisséer

Mörklägg under morgon, eftermiddag och kväll. Idealistisk för sovrum såväl vardagsrum, eller närhelst du vill stänga ljuset ute.

TÄTA VÄVAR | 15+ EXKLUSIVA MATERIAL

Täta XL-Plisséer

Skapa en inbjudande, mjuk oas av ljus och välbefinnande. Reducera det starkaste ljuset utan att mörklägga samtidigt som du skyddar mot insyn.

När insidan verkligen räknas.

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar av alla sorters måttbeställda gardiner online för dina fönster.

0