Skip to main content


Smarta solskydd

Söker du ett behagligt inomhusklimat?
MotionBlinds hjälper till att skapa smarta, bekväma och energieffektiva miljöer som alla kan njuta av. Du kan styra dina smarta persienner från MotionBlinds var som helst med antingen en fjärrkontroll, app eller röststyrning. Njut av perfekt belysning och rätt atmosfär när som helst på dygnet.

Exklusivt utseende och praktisk funktionalitet

Gör livet mindre komplicerat med MotionBlinds

Skapa ditt ultimata hem genom att kombinera stil, bekvämlighet, komfort och smart teknik i ett och låt dig inspireras med smartare val av solskydd!

Du kan styra dina solskydd med en praktisk app – när som helst, var som helst. Matcha också dessa vackra och smarta solskydd med andra stiliga interiörer och detaljer.Skapa ditt perfekta hem med skönhet, funktionalitet, hållbarhet och smart teknik i ett. Var med och upptäck möjligheterna!

Addera designade smarta solskydd från MotionBlinds och njut av ett enklare och bekvämare liv

Vill du också ha ett smart och vackert hem?

Smarta solskydd från MotionBlinds är säkra och användarvänliga för hela familjen att njuta av. Helt kabelfria tack vare integrerade uppladdningsbara batterimotorer är de motoriserade solskydden idealiska för alla olika familjehem. Schemalägg öppning och stängning av dina solskydd när du vill, när som helst på dygnet. Tycker du om att vakna upp till naturligt ljus? Mörkt ljus? Vill du ge intrycket av att vara hemma när du är på semester? MotionBlinds erbjuder allt.

MotionBlinds fungerar med andra smarta hemassistenter som Alexa, Google, IFTTT och SmartThings. För att göra detta behöver du MotionBlinds Wi-Fi Bridge som öppnar en värld av alternativ när det kommer till anslutning till tredje part och ger dig fullständig kontroll med MotionBlinds smartphone-app. Låt dina smarta persienner integreras i ditt smarta hem och prata med andra smarta enheter som termostater, belysning och säkerhetssystem.

Trådlös uppkoppling på en minut!

Motionblinds bluetooth

Du kan ställa in MotionBlinds på vilken smartphone som helst (iOS eller Android) på en minut med Bluetooth utan behov av en bridge, registrering eller något molnberoende för att garantera integritet. Skanna helt enkelt inställningskoden och följ stegen i MotionBlinds Bluetooth-appen för att styra dina smarta persienner med upp till 10 meters avstånd. Ställ in dina persienner för att öppna och stänga automatiskt vid specifika tider genom att använda de 3 programmeringstimerna – oavsett om du vill att dina persienner ska öppna mån–fre kl. 06.30 eller stänga varje kväll kl. 21.45. Du bestämmer!

Pull control

zinW-VRs

App control

gGmyWOqY

Voice control

BBm6sKPE

Remote control

cIetwRSQ

Motoriserade och smarta solskydd i toppklass

Vi på My Window inspirerar och hjälper dig och ditt hem in i framtiden med smarta lösningar.

0