Skip to main content

Gardiner Jönköping

Showroom i Jönköping

Ny öppnat showroom i Jönköping

Upptäck den senaste destinationen för inspirerande inredning och innovativa fönsterlösningar – My Windows helt nya showroom i Jönköping! Välkommen till en värld av stil, komfort och funktion, där dina drömmar om det perfekta hemmet eller kontoret blir verklighet.

I vår nya showroom i Jönköping kan du utforska vårt omfattande utbud av gardiner, persienner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner och mycket mer. Oavsett om du är på jakt efter elegant minimalism, klassisk charm eller moderna designlösningar, har vi något som passar din smak och dina behov.

Vårt team av experter inom inredning och fönsterlösningar står redo att guida dig genom vårt sortiment och erbjuda skräddarsydda råd och lösningar för att göra ditt hem eller arbetsplats ännu vackrare och funktionellare. Kom och upplev våra produkter i verklig storlek och se hur de kan förbättra ditt utrymme.

Besök My Windows nya showroom i Jönköping och låt dig inspireras av våra innovativa idéer för fönsterinredning och solskydd. Vi ser fram emot att välkomna dig till en värld av designmöjligheter och kvalitet i varje detalj. Välkommen till My Windows showroom – din plats för att förverkliga din inredningsvision.

My Windows Showroom i Jönköping

Utforska det senaste tillskottet till Jönköpings inredningsscenen – My Windows helt nya showroom på Tellusplatsen! Välkommen till en plats där inredningsdrömmar blir verklighet och dina fönsterförbättringsprojekt tar fart.

I vårt sprillans nya showroom på Tellusplatsen i Jönköping kan du uppleva en mängd utvalda produkter ur vårt imponerande sortiment av fönsterinredning. Våra kunniga säljare är här för att vägleda dig och visa de bästa lösningarna som passar just dina behov. Vi specialiserar oss på måttsydda gardiner i Jönköping, skapade av högkvalitativa tyger, och vårt utbud inkluderar också markiser, rullgardiner, persienner och mycket mer.

Showroomets öppettider anpassas till de bokade kundbesöken. Vi välkomnar dig därför att ringa oss på 08 – 5800 1860 eller att maila rh@mywindow.se för att boka en tid för konsultation eller genomgång av offert med en av våra projektledare.

Adress
Tellusplatsen 1
554 62 Jönköping

Öppettider
Ring 08 – 5800 1860 eller maila rh@mywindow.se för att boka ett besök.

Perfekta gardiner för hem och kontor i Jönköping

Gardinerna utgör inte bara en inramning för dina fönster; de kan också transformera ett rum genom att reglera ljusinsläppet och skapa den önskade atmosfären. På My Windows har vi samlat ett brett urval av tyger från världens alla hörn, vilket ger dig möjlighet att skapa den perfekta inramningen för dina fönster.

Vårt utbud av gardiner i Jönköping omfattar även måttanpassade alternativ, vilket innebär att vi kan skapa gardiner som är exakt anpassade efter dina fönster och dina önskemål. Denna flexibilitet gör det möjligt för dig att skapa unika gardinlösningar som passar perfekt in i ditt hem eller arbetsplats.

Vi hälsar dig varmt välkommen att uppleva vårt imponerande sortiment av gardiner i vårt Showroom. Kom och se hur våra gardiner kan förvandla dina fönster och ge en ny dimension till ditt utrymme. Med My Windows kan du skapa den perfekta inramningen för dina fönster, precis som du vill ha den. Välkommen till vår värld av gardiner och fönsterinredning!

Röda dagar och helgdagar 2024
Jönköping

2024

Nyårsdagen (1 Januari)

Stängt

Trettondag jul(6 Januari)

Stängt

28 Mars

Stängt fr 15.00

Långfredagen (29 Mars)

Stängt

Annandag Påsk (1 April)

Stängt

30 April

Stängt fr 15.00

1 Maj

Stängt

8 Maj

Stängt fr 15.00

Kristi himmelsfärd (9 Maj)

Stängt

Sveriges nationaldag (6 Juni)

Stängt

Midsommarafton (21 Juni)

Stängt

1 November

Stängt fr 15.00

Alla helgonsdag (2 November)

Stängt

Julafton (24 December)
Stängt

Juldagen (25 December)
Stängt

Annandag jul (26 December)
Stängt

Nyårsafton (31 December)
Stängt

Experter på gardiner i Jönköping

Ring eller skicka ett mail för att få en egen konsultation om din fönsterinredning på vårt Showroom i Jönköping.

0