Skip to main content

Bioklimatiska pergolor

Väsentlig utformning, naturlig bekvämlighet

En perfekt balans mellan design, teknik och välbefinnande gör det möjligt för My Windows bioklimatiska pergolor att skapa utomhusstrukturer som smidigt smälter in i både bostads- och företagsmiljöer, samtidigt som de minskar miljöförstörande processer till fördel för vår planet.

De bioklimatiska pergolorna är kända för den fullständigt naturliga komfort de erbjuder, vilket gör dem till ett populärt val för dem som vill optimera sina terrasser, trädgårdar och tak. Produkter som Opera och Vision erbjuder justerbara solskyddsblad som skapar idealisk ventilation och svalka genom att enkelt utnyttja solen och vinden. Tillverkade av aluminium kan dessa blad justeras upp till 140 grader, vilket ger möjlighet till omedelbar anpassning av ljusstyrka och bris, och skapar därmed perfekta förhållanden utomhus. Vid regn stängs bladen automatiskt, samtidigt som regnvattnet leds bort för att garantera totalt skydd.

Precis som My Windows varumärkesstil antyder, har även deras bioklimatiska pergolor en enkel och modern design som kompletteras med tekniska lösningar av hög kvalitet för enkel och smidig användning. Dessa strukturer tillverkas av aluminium och fina certifierade material för hållbarhet och minimalt underhåll.

Brett färg utbud

My Windows bioklimatiska pergolor kan anpassas med ett exklusivt färgutbud utformat av erfarna designers och modeexperter. Hela målningsprocessen sker internt hos företaget för att säkerställa kvalitet och kontroll. För att vara miljövänliga och värna om hälsan används inga lösningsmedel vid målningen, och de använda färgpulvren är nästan helt återvinningsbara. My Windows använder Tigrepulver som garanterar långvarig motståndskraft mot UV-strålning, salt och fukt, vilket gör att färgerna behåller sin glans över tiden.

Automatisering, tillbehör och ytterligare funktioner förhöjer varje bioklimatisk pergola och gör den unik. Slide Glass är ett verkligt fönster som inte bara ger skydd utan också möjliggör fullständig njutning av omgivningen genom olika stängningsalternativ. Spotljuspoddar är infällda i pergolans blad och kan placeras på olika positioner, medan integrerade markiser och perifer RGB-LED-belysning skapar en elegant visuell upplevelse.

Vi hjälper dig i din pergola resa

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar och inspirera till smarta lösningar för dig och ditt hem!

0