Skip to main content

Smart solskydd

Älskar du smart teknik?
Då kommer du att älska den smarta designen hos Eve MotionBlinds – den smidigaste och enklaste batteridrivna motorn byggd på Thread med Bluetooth och Apple HomeKit-teknik. Detta är den ultimata enheten för ditt smarta hem.

Exklusiva material och oändligt med möjligheter

Vägen till ett smartare solskydd

Med Eve MotionBlinds blir livet enklare och lite mindre komplicerat. Styr dina smarta solskydd med en praktisk app – när som helst, var som helst. Du är bara ett knapptryck ifrån.

Dina motoriska produkter är trådlöst installerade och uppladdningsbara med en USB-C-kabel. Du kan se läge och batteristatus i realtid för dina smarta solskydd i appen när som helst.

Funktionalitet, energieffektivitet och hållbarhet

Letar du efter den smartaste och snyggaste inredningen?

Detta är framtidens boende och den enda solskydds motorerna som fungerar med Apple HomeKit-teknik från din iPhone, utan en brygga, registrering eller något molnberoende. Bli smart på en minut och upptäck appens alla tjänster!

Kan det vara lättare? Skanna bara koden eller håll din iPhone nära Eve MotionBlinds-tillbehöret så är du klar på en minut.

Bekvämare än någonsin: Eve MotionBlinds motorer med Apple HomeKit-teknik

Så enkelt, så pålitligt

Möt den enda solskydds motorn som fungerar med Apple HomeKit-teknik, direkt från din iPhone (olika kompatibiliteter för smarta hemassistenter är på väg). Ta fönstrets skönhet och lätthet till nästa nivå, utan att behöva förlita dig på någon registrering, eller extern bro eller moln. Eve MotionBlinds-motorer har anslutningsmöjligheter som är inbyggda direkt i solskyddets överlist, anslutna till Home™-appen och snabbt aktiverade av en inställningskod.

Eve MotionBlinds stöder trådlösa Bluetooth- och Thread™-system, vilket gör att du kan använda den användarvänliga appen för att skapa scheman för att låta dina rullgardiner sköta sig själva. Eftersom det inte finns något molnberoende, lagras all data och intelligens lokalt, så data som utbyts i hemmet förblir i hemmet. Att styra Eve MotionBlinds-motorer automatiskt och borta från hemmet kräver en HomePod mini™ eller en Apple TV™ (fjärde generationen eller senare) som en hemhub.

Pull control

zinW-VRs

App control

gGmyWOqY

Voice control

BBm6sKPE

Remote control

cIetwRSQ

Motoriserade och smarta solskydd i toppklass

Vi på My Window inspirerar och hjälper dig och ditt hem in i framtiden med smarta lösningar.

0