Skip to main content

Rak pergola med pvc duk

Frihet

Frihet i utformningen mellan funktionalitet och väsentlighet: Skapade för att helt och hållet möta alla behov av skydd och barriärbehov på ett anpassat sätt, anpassar sig My Window pergolas med pvc duk till alla arkitektoniska sammanhang när det gäller utrymme, installationslösningar och design. Självbärande, väggmonterad eller hängande installation mellan två väggar, förlitar sig One, Tecnic och Alutecnic pergolas på högkvalitativa material som kan motstå skador från slitage och dåligt väder.

Kombinera kvalitet med teknik

Hos My Window kombineras kvalitet med teknik och söker de mest bekväma och funktionella lösningarna i denna raffinerade kollektion av uterum och pergolas.

One kombinerar ren estetik med maximal belastningsmotstånd, vilket klarar dåliga väderförhållanden och uppfyller behovet av skugga även på mycket stora områden.

Medan Tecnic är pergolan med väsentliga linjer, testat i Pininfarinas vindtunnel och utrustat med en speciell droppfångare som förhindrar att vatten rinner under pergolan.

Slutligen är Alutecnic, det senaste tillskottet till My Window sortiment, ett klassiskt och ovärderligt skydd för utomhus, vilket garanterar optimal teknisk prestanda tack vare sin speciella justerbara PVC-duk, tillgänglig i skuggning, icke-skuggning och mikroperforerade filterversioner.

Alla modeller i My Window sortiment är utrustade med justerbara vävar som automatiskt glider längs aluminiumguider för att justera öppningen och låta ljuset filtrera in eller, tvärtom, skydda utrymmet under från sol och dåligt väder.

.

Design med komfort och elegans

Denna kollektion har också extra funktioner specifikt utformade för att uppleva utomhus i alla väderförhållanden: Slide och Slide Glas-fönster gör att du kan helt stänga in ett område samtidigt som du säkerställer att användaren förblir i konstant kontakt med omgivningen; LED Line-belysningen gör det möjligt att skapa en tilltalande utomhusmiljö, som är njutbar även när solen går ner.

Design med komfort och elegans, med stora anpassningsmöjligheter även på estetisk nivå. Alla pergolas kan integreras med en elegant underduk, vald från många alternativ i Fabrics Collection. För aluminiumstrukturen, utöver de åtta klassiska färgerna, erbjuder My Window trettio nya Tigerfärger med varma nyanser i jordtoner: en palett av färger som säkerställer topprestanda och långvariga estetiska resultat. One, Tecnic och Alutecnic kommer att bli karakteristiska arkitektoniska element i ditt utomhusområde; utformade för att skydda och skydda sig säkert, med en designberöring som harmoniserar med omgivningen, nu njutbar året runt.

.

Vi hjälper dig i din pergola resa

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar och inspirera till smarta lösningar för dig och ditt hem!

0