Skip to main content

Vad kostar det att sy upp gardiner?

Vad kostar det att sy upp gardiner?

Att skaffa gardiner till ett rum kan verkligen liva upp det, men glädjen kan svalna om man införskaffat för långa gardiner. Då behöver man svaret på frågan: vad kostar det att sy upp gardiner? 

Vilka faktorer avgör priset på att sy upp gardiner?

Typen av tyg

Ju exklusivare tyg, desto mer delikat är det troligtvis att hantera. Därför kan priset variera med flera hundra kronor endast beroende på vilket tyg man valt till sina gardiner. 

Gardinernas längd

Det säger sig självt; ju längre gardiner, desto mer kostar det att sy upp dem. 

Om gardinerna har foder

Fodrade gardiner är tjockare, vilket gör dem mer mödosamma att arbeta med. Därför kostar en gardin med foder betydligt mer att sy upp än en utan foder. 

Slipp sy upp – Låt My Window ta fram måttanpassade gardiner

Med över 30 år i inredningsbranschen sitter My Window på väldigt mycket kunskap om fönsterdekoration och gardiner. Därför erbjuder vi alla sorters gardiner online och i våra showrooms i Göteborg och Stockholm. Men det stannar inte där. Vår specialitet är nämligen måttanpassade gardiner. Hos oss kan du få hjälp med att välja bland vackra och exklusiva tyger samt rådgivning om vilka gardinmått som kommer att passa i ditt hem – så att du slipper sy upp dina gardiner. Vi kommer även gärna hem till dig och hjälper till med montering. Välkommen att lägga en beställning på måttanpassade gardiner online.

0