Skip to main content

Mellanglas Persienner

Energisparande, Ljusreglering och Diskretion i Perfekt Harmoni

Mellanglas persienner, eller fönsterpersienner med isolerande egenskaper, kan vara ett klokt val av flera skäl:

1. Energibesparing: Mellanglas persienner fungerar som ett extra isoleringsskikt mellan fönstret och rummet. Detta hjälper till att minska värmeöverföringen genom fönstret under både kalla och varma årstider. På vintern kan de behålla värmen inomhus och minska värmeförlusten, medan de på sommaren kan blockera värme och förhindra överdriven uppvärmning av rummet. Detta kan leda till energibesparingar genom minskad användning av uppvärmning och kyla.

2. Ljusreglering: Persienner ger möjlighet att enkelt reglera mängden naturligt ljus som kommer in i rummet. Genom att justera persienner kan du skapa önskad atmosfär och kontrollera ljusnivån i enlighet med dina behov och preferenser.

3. Integritet: Mellanglas persienner ger dig också möjlighet att upprätthålla privatlivet i ditt hem. Du kan enkelt stänga persienner för att blockera insyn från utomstående och öka integriteten i ditt utrymme.

4. Ljudisolering: Persienner fungerar som ett ljudabsorberande skikt, vilket kan minska ljudöverföringen mellan rum och utifrån. Detta är särskilt användbart om du bor i ett område med mycket buller eller om du vill ha mer tystnad i ditt hem.

5. Skydd mot UV-strålning: Mellanglas persienner kan även skydda dina möbler, golv och inredning från blekning och skador orsakade av skadlig UV-strålning. Genom att stänga persienner under de soligaste timmarna på dagen kan du förlänga livslängden på dina inredningsdetaljer.

6. Enkel underhåll: Persienner är relativt enkla att underhålla. De kan dammas av regelbundet eller rengöras med en fuktig trasa när det behövs

Sammanfattningsvis är mellanglas persienner en allsidig och smart lösning för ditt fönster. De erbjuder en mängd fördelar, inklusive energibesparing, ljusreglering, diskretion, ljudisolering, skydd mot UV-strålning och enkel underhåll. Oavsett om du vill skapa en energieffektiv hemmiljö, bevara din inredning eller bara njuta av tystnad och komfort, kan mellanglas persienner vara den perfekta lösningen för dina behov. Gör ditt val med omsorg och njut av de många fördelar som dessa persienner har att erbjuda.

Aluminiumpersienn mellanglas stålkula

Exklusiva gardiner från My Window 

Känner du att du vill insupa ännu mer kunskap än vad våra tips i artikeln har att erbjuda kan du alltid vända dig till oss på My Window. Förutom att vi beställer markiser, persienner, gardiner och mängd andra produkter utifrån dina mått och behov, erbjuder vi även konsultationer på plats i våra Showrooms. Där kan du få expertråd om dina gardiner i Stockholm eller dina gardiner i Göteborg.  Välkommen att uppleva vårt stora utbud av tyger i världsklass.

0