Skip to main content

Skräddarsydda gardiner och tyger

Personlig stil till ditt hem med våra gardiner & tyger

Välkommen till vår värld av skräddarsydda gardiner och tyger till gardiner av högsta kvalitet som passar till alla typer av rum, utrymmen och hem. Oavsett om du bor i hus, lägenhet eller ska inreda kontoret har vi gardiner och tyger för dig. Välj mellan ett stort utbud av handplockade färger, sömnader, skenor och tyger med varierande egenskaper och syften.

Varför välja My Window som gardinleverantör?

Vi erbjuder skräddarsydda gardiner som reflekterar både dig och din stil. Vi tycker att varje hem är och bör vara unikt och förtjänar en inredning som återspeglar det. Med våra gardiner och tyger blir ditt rum och utrymme en palett av möjligheter. När ditt hem mår bra gör du det också. Låt oss leda vägen till smakfulla och rogivande rum.

Möjlighet till att vara kreativ – Din inredningsstil är som en konstform, och dina gardiner är ditt mest värdefulla verktyg. Med oss kan du skapa gardiner som inte bara kompletterar dina möbler utan också förstärker ditt hem med den känsla du vill ha.

Miljövänliga tyger och produktion – Vi strävar efter att erbjuda produkter som också är vänliga mot naturen och inte bara visuellt vackra. Alla våra gardiner är miljövänligt producerade och ligger som grund till vårt samarbete med Sustainable Stop.

Skräddarsydd gardin: Vi har gjort det enkelt för dig att skapa en skräddarsydd look utan besvär. Utforska vårt sortiment, välj dina preferenser och låt oss ta hand om resten. Med några klick kan du förvandla dina fönster till rena konstverk.

 
 
 
 
 
 
 
+2
 
 
 
 
 
 
 
+7
 
 
 
 
 
 
 
+12
 
 
 
 
 
 
 
+31
 
 
 
 
 
 
 
+47
871A1382 (002)

Frågor och svar om våra skräddarsydda gardiner och tyger

Hittar du inte svar på dina frågor kan du alltid kontakta oss.

Jag vet inte vilken gardinlängd jag behöver, kan ni hjälpa till med mått och tyg?

Absolut, kontakta gärna oss så hjälper vi dig att beställa rätt tyg till rätt gardin.

Kostar konsultation med er något?

Nej, det är kostnadsfritt.

Ska jag beställa gardiner med wave eller veckband?

Det beror på vilken stil du önskar på gardinerna. Kortfattat så skapar Wave-stilen stora böljande veck. Gardinen kommer alltid att behålla de böljande vecken oavsett om du drar för eller drar de åt sidan. Veckband-stilen skapar istället enkla små veck i din gardin (alltså inte stora böljande vågor). Gardinen hänger även från taket vilket gör att den skymmer gardinskenan på ett snyggt sätt.

Erbjuder ni installation?

Ja, och vill man installera själva har vi realisationsvinstbeskattning på hemsidan. Läs mer om installationen här.

Vad är skillnaden på dimout och blackout?

Blackout är helt mörkläggande och dimout mörklägger upp till 80 procent. Sammanfattningsvis är blackout utmärkt för hotell medan en dimout fungerar väl för allt från föreläsningssalar till kontor eller andra offentliga miljöer som vill ha naturligt ljusinsläpp.

Kan jag returnera mina gardiner?

Nej, returer/ångerrätt gäller ej på våra måttbeställda produkter.

Vad är hotelllösning?

För att få till en hotellkänsla i ditt rum ska du helst använda dig av två lager med gardiner. Vi rekommenderar ett lager av en tjockare gardin och ett lager av en tunnare gardin. Själva hotellgardinen är att rekommendera att använda som en av den tunna gardinen.

Vilka tygleverantörer samarbetar ni med?

My Window har ett brett tygsortiment och arbetar med olika leverantörer världen över. I vårt tygsortiment har vi tyger från bland annat Kvadrat, Astrid, Ludvig Svensson, Designers Guild, Almedahls, Mimou, Vescom och många fler.

Mått & leverans

Hos oss har du möjlighet att måttbeställa dina gardiner och vi skräddarsyr dem helt utefter dina preferenser. Bra för dig att veta om är att vi inte arbetar med begränsande standardstorlekar utan skräddarsyr gardinen helt efter dina exakta mått som du angivit vid beställning. Gardinen levereras även med ett golvsläpp om cirka 20 mm. Den skräddarsydda gardinen är försedd med ett praktiskt veckband för gardinkrokar samt en nedre fåll som är generöst sydd, 7 + 7 cm, för att uppnå ett vackert fall.

Notera att det angivna breddmåttet avser skenans bredd samt den täckande bredden för gardinen i fråga. My Window förbehåller sig rätten att leverera gardiner som kan ha en höjdskillnad mellan 5-10 mm från angivna mått. Gardinen kan komma att skarvas.

0