Skip to main content

Aluminium pergola

Enkel design, smidig funktionalitet och fullständig komfort

Väsentlig, bekväm och praktisk Enkel design, smidig funktionalitet och fullständig komfort. På detta sätt har aluminium pergolor förändrat hem till allmänna ytor på ett genomgripande sätt. Bland utomhuslösningarna från My Window finns aluminiumpergolor med en PVC-duk, Raka pergolor med PVC-duk och bioklimatiska pergolor.

Dessa strukturer har en enkel design i aluminium, komplett med en PVC-duk som kan dras tillbaka och erbjuder hög prestanda. Det är en expertlösning för arkitekter och designers som strävar efter att erbjuda ett unikt sätt att njuta av trädgårdar, terrasser och stadstak, såväl som restauranger, barer och andra allmänna ytor. Nomo, Rialto, Fusion, Meta, Level, Evo, Mito, Stil, Infinity, Phoenix och Zen är de modellerna av aluminiumpergolor med PVC-duk som helt designats och tillverkats i samarbete med My Window.

Dessa kombinerar enkelhet med avancerad teknologi och ger stort utrymme för flexibilitet under designprocessen, tack vare återanvändbara modeller. De olika versionerna kan vara självbärande, byggda från grunden i tidigare tomma utrymmen, eller fästas på en vägg som en elegant förlängning av hemmet.

Brett utbud av färger

Du kan anpassa strukturen genom att välja bland trettioåtta färger som My Window erbjuder efter noggrann efterforskning av designers och trendexperter. Dessa färger är exceptionellt ljusa och tåliga mot sol, fuktighet och salt, tack vare en modern målningsprocess utan lösningsmedel som My Window använder och som återvinner nästan alla använda pulver.

Den retraktabla PVC-duken, som skyddar mot sol, regn och vind, kan öppnas och stängas med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen. Den har tekniska egenskaper som gör den tålig mot UV-strålar, dåligt väder, temperaturväxlingar, värme och frost. My Windows utbud av aluminiumpergolor erbjuder det perfekta valet med hänsyn till miljön.

Till exempel är Phoenix och Zen självbärande strukturer som passar perfekt för dem som vill skydda sig mot solen utan några perimetrala begränsningar.

Eleganta lösningar för privata utrymmen och optimalt skydd

De mer traditionella modellerna har linjära aluminiumstrukturer och ger möjlighet att skapa privata utrymmen med hjälp av skuggdukar och sidoglasstängningar. Nomo och Rialto kombinerar design och teknologi, med sina aluminiumpergolor med PVC-duk som elegant löser alla behov av skydd. De små bärande profilerna innehåller tillbehör som den vertikala Zip-duken, som försvinner helt när den är stängd. Ett patenterat system med lutande rännor säkerställer perfekt vattentäthet, vilket certifieras av Istituto Giordano di Bellaria Certification Body i Rimini.

Regnvattnet hanteras optimalt med alla modeller genom integrerade avloppsrör i strukturen: när det regnar leder duken vattnet till rännorna och sedan ut genom öppningarna i basen på strukturen. Elegansen hos My Windows aluminiumpergolor med PVC-duk förstärks av LED-belysningssystem som skapar en stämningsfull kvällsatmosfär.

Vi hjälper dig i din pergola resa

Låt My Windows experter ta fram dekorativa helhetslösningar och inspirera till smarta lösningar för dig och ditt hem!

0